Releasedatum: 1 december 2018
Vandaag is de allereerste track TIME WILL CHANGE (alternative mix) online geplaatst op de onderstaande download/streaming platforms.


Klik op de afbeelding om het hoesontwerp te bekijken.

Deze versie van dit nummer heb ik geschreven zonder commercieel doel en is misschien voor sommige luisteraars geen gemakkelijke toegankelijke song. Het is niet bedoeld ‘om mee te scoren’ maar puur een uiting van een muzikaal creatief idee. De track is uiteindelijk geworden zoals ik het in gedachten had en zoals ik graag muziek maak. Experimenteel, alternatief en niet alledaags in de opbouw. Het gehele proces van componeren, opnemen, koortjes bedenken, inzingen, het ontwerpen van de CD hoes etc. heeft mij erg veel voldoening gegeven en ik ben natuurlijk enorm trots op het feit dat het door CDBABY wereldwijd online wordt gezet!

TIME WILL CHANGE
….
gaat over het feit dat in ‘tijd’ alles veranderd en heelt. Of dat nu pijn is of bijvoorbeeld het veranderen van de seizoenen. Het verstrijken van de dagen, maanden, jaren. Een universeel gegeven.


De track is nu te koop (download) én te beluisteren via CDBABY:
> Op dit moment is er een technische storing bij CDBABY waardoor de track (bij gebruik van mobiel) pas na 20 seconden start!

Je kunt deze ook beluisteren via SOUNDCLOUD:

Ook te beluisteren en/of te downloaden via:
       

© 2018 written, composed and recorded by R. Koning.
All vocals, instruments, grapic design & photo’s by R. Koning.
Credit notes:
In this production i used (and remixed) some parts of the following freesound.com samples: ‘whispering female voice‘ made by drotzruhn, whispering male voicemade by obroide, ‘creaky wood door close‘ made by gamedog74, ticking of the clock 2‘ made by blukotek.
Distribution by: