1994
Begin dit jaar ben ik opnieuw gevraagd door producer Bert van Oudenaren, dit keer als lead- én achtergrondzanger voor een gehele voetbal-CD! Ik én voetbal? Ik heb helemaal niets met voetbal maar okay een ‘voetbal-cd’ inzingen lijkt me toch wel gezellig…

Geproduceerd door Bert van Oudenaren voor Presto Music Productions.
Opgenomen februari/maart 1994 in de Angle Studio te Oude Meer.

Tracks:

 1. We gaan met z’n allen naar Amerika
 2. We are the champions
 3. Ik heb u lief mijn Nederland
 4. Het legioen naar de USA
 5. Het is weer fijn langs de lijn
 6. Doelpunt
 7. Wij houden van Oranje
 8. Nederland, Nederland
 9. Oranje bovenaan
 10. Hoi, hoi, hoi, Oranje zal weer stralen
 11. Samen kunnen wij Europa aan
 12. Nederland die heeft de bal
 13. Hand in hand achter Oranje
 14. Finale medley – Hup Holland Hup / Olé we willen winnen / We zijn d’r bijna / Holland wint de Wereldcup / De Zilvervloot / Oranje bovenaan / Lang zullen ze leven / Daar moet op gedronken worden

* Achtergrondzang: Tony Daudy, Hans Millenaar, André Hoffman & Rob Koning

6 korte geluidsfragmenten van dit album én de Allergrootste Kroegenhits Deel 1 en 2:

 

Het ‘achtergrond-verhaal’ over deze CD productie (uit de ‘Biografie-pagina – periode 1990-1994’):

Terwijl ik druk bezig ben met de studio-opnamen voor THAT’S IT! word ik opnieuw door BERT VAN OUDENAREN gevraagd om (wederom) aan een CD project mee te werken. Hij is benaderd om een ‘voetbal-CD’ te maken wat een relatiegeschenk wordt voor medewerkers van het Algemeen Dagblad/NRC en niet in de winkel komt te liggen. Dit keer ging het om zowel de lead- als de backing-vocalen in te zingen. Dat was natuurlijk helemaal te gek! Ik stemde toe en dus reisde ik vanaf mijn woonplaats Amsterdam naar Nijverdal (voor de opnamen van Thats It), én weer terug naar Oude Meer om aan dit CD-project mee te werken.
Dit album is in een razend tempo opgenomen en dat is hier en daar wel te horen aan de kwaliteit van mijn zangstem. Ik ben niet over alle tracks die ik heb ingezongen tevreden. Er was weinig tijd en ook hier ben ik dag- en nacht mee bezig geweest. Tussendoor verscheen ik dan volledig uitgeput op mijn échte fulltime kantoorbaan….
Desondanks was het een geweldige ervaring waar ik toch ook erg trots op ben. Samen met een aantal bandleden van WAAROM? DAAROM! heb ik de backing-vocalen ingezongen. Dat was enorm leuk om te doen en we hebben ook vreselijk gelachen met elkaar.