1994
Na de opnamen van de ‘voetbal-CD’ vroeg producer Bert van Oudenaren mij wederom voor een nieuw project.
Dit keer voor een 2-delige Kroegenhits CD’s.

Geproduceerd door Bert van Oudenaren voor Presto Music Productions.
Opgenomen augustus/september 1994 in de Angle Studio te Oude Meer.

Tracks:

 1. Alles kan een mens gelukkig maken
 2. Foxy Foxtrot
 3. Het leven is goed in het Brabantse land
 4. Medley: En datte we toffe jongens zijn / Drinke totteme zinke / Mien waar is m’n feestneus
 5. Een beetje verliefd
 6. Het kleine café aan de haven
 7. Je loog tegen mij
 8. Medley: De Bostella / We gaan nog niet naar huis / Daar moet op gedronken worden
 9. Zo slank zijn als m’n dochter
 10. Lou d’r legt een lijster in de la
 11. Leo
 12. Medley: Och was ik maar bij moeder thuisgebleven / Als ’t gras 2 kontjes hoog is / Bij ons staat voor de keukendeur
 13. Zak es lekker door
 14. Glaasje op, laat je rijden

Muziek: E. Verzaal
Muziek adviezen: J. Verzaal
Muziek arrangementen: Eddy Verzaal, Bert van Oudenaren en Rob Koning
Gitaar & mondharmonica: Hans Millenaar
Vocalen: Liesbeth Vollebregt & Rob Koning
Achtergrondzang: Tony Daudy, Hans Millenaar, Inge Berly, Liesbeth Vollebregt & Rob Koning

6 korte geluidsfragmenten van de ‘Allergrootste Kroegenhits Deel 1 + 2’ en ‘Oranje We Gaan Er Voor!’:

 

Het ‘achtergrond-verhaal’ over deze CD productie (uit de ‘Biografie-pagina – periode 1990-1994’):

Opnieuw word ik door BERT VAN OUDENAREN gevraagd om mee te werken aan een CD project. Dit keer is het een 2-delig ‘Kroegenhits’ CD project. Ik heb een groot deel van de lead- en backingvocalen mogen inzingen samen met zangeres Liesbeth Vollebregt. De backingvocalen deed ik samen met Liesbeth, Inge Berly, Hans Millenaar & Tony Dee. Het was hilarisch om te doen en we hebben enorm veel lol gehad. Het is Bert gelukt om er een echte “kroegensfeer” van te maken, compleet met lallende gasten op de achtergrond die vrolijk mee blèren.Ik mocht af en toe ook lekker ‘plat Amsterdams’ zingen in bepaalde nummers zoals o.a. op ‘Je Loog Tegen Mij’ (oorspronkelijk van Drukwerk).

Tijdens de opnamen wil Bert ook graag mijn mening weten over de muziek-arrangementen en staat ook open voor nieuwe ideeën. Dat ik die ruimte heb gekregen is natuurlijk een prachtige ervaring en gaf het gevoel er nog meer bij betrokken te zijn.

Als de CD later klaar is, zie ik dat de naam van de ‘artiest’ op de hoes ‘Blauwneus en de Pimpelmezen’ is …. Jaren ben ik nog gepest met de naam ‘Blauwneus’…
De CD is best veel verkocht en ik zie ‘m tegenwoordig nog vaak ‘in de bakken’ liggen voor een euro. Toch leuk !