Via deze pagina zal ik mijn gehele ‘biografie’ gaan plaatsen over alles wat ik maar heb uitgevreten in de wereld van muziek, film en tv. De eerste 4 pagina’s (periode van 1984 t/m 2009) zijn nu klaar:

PERIODE 1984 – 1989
PERIODE 1990 – 1994
PERIODE 1995 – 1999
PERIODE 2000 – 2009

Nadat ik in 1983 mijn militaire dienstplicht had vervuld (ik was nét 20 jaar) besloot ik om mijn droom na te jagen en ‘iets te bereiken in showbizz-land’.
Ik wilde zingen, acteren, muziek schrijven en mijn creativiteit van ontwerpen daar in meenemen. Ik ontwierp ook toen al van alles (met kleurpotloden, dat dan wel), tekende veel, zong met een wc-rol in de hand, schreef toneelstukjes, en dat allemaal stiekem in mijn veilige kamertje en droomde van een carrière…

Ik heb enorm veel gedaan, vooral in de periode tussen 1984 en 2002. De jaren daarna ben ik mij meer gaan ontwikkelen aan de kant van het grafische vormgeven. Toch bleef muziek ‘aan mij knagen’ en dus ben ik nu weer bezig om de droom die ik ook al jaren heb te verwezenlijken. Dé ultieme CD maken waar alles voor mij samen komt.

Het leek mij dus leuk om alles eens van zolder te halen, in te scannen, te beschrijven en te delen. Ik ben in ieder geval erg enthousiast omdat het een groot creatief gedeelte van mijn leven beslaat en enorm belangrijk voor mij was en nog steeds is. Creativiteit heeft altijd in mij gezeten op wat voor een vlak dan ook. Zonder creativiteit in mijn leven ben ik een beetje ‘dood’. Vaak is mij gevraagd ‘wat heb je dan allemaal gedaan?’ Dat was lastig te beantwoorden omdat ik, wispelturig als ik ben, alle kanten opvloog. Daarom deze website met biografie & meer. Voor de liefhebbers en de nieuwsgierigen onder jullie.

Ik ben nu klaar met het  gedeelte van de biografie die de stormachtige periode beslaat van 1984-2009. Het was een enorme klus om dit allemaal te beschrijven maar erg leuk om mee bezig te zijn!

Aan de overige perioden ga ik verder werken en zullen in de loop der tijd geplaatst worden.
Ik wens je net zoveel leesplezier als ik eraan gehad heb om het te beschrijven.

Groet, Rob