Releasedatum: 15 december 2018


Klik op de afbeelding om het hoesontwerp te bekijken.

A WINTER’S TALE 
Dit korte  instrumentale nummer heb ik geschreven en opgenomen begin december 2018 en geeft voor mij het melancholieke gevoel weer van de winter, de kou, kerstmis…..

Begin januari 2019 kregen we dan eindelijk de (voor mij) langverwachte sneeuw in Nederland en dus heb ik mijn kans gepakt om dé videobeelden en foto’s te schieten voor de videoclip die ik in gedachten had.

DE VIDEO:

Foto’s  uit de videoclip:

Beluister/download via :      

© 2018 written, recorded & produced by R. Koning.
All instruments, sounds, grapic design, photo’s, filmrecordings & editing by R. Koning.
Credit notes: In this production i used (and remixed) some parts of the following freesound.com samples: ‘snow walking quiet‘ made by MDRivet, ‘seaugull on beach‘ made by squashy555, ‘Crow‘ made by nigelcoop.

Distribution by: